Informatie orkest

Informatie over het orkest

De Provinciale Jeugdorkestendag ‘Symfonica in D’ is een dag waar iedereen die een instrument bespeelt aan mee kan doen. Het doel is: Samen muziek maken! Dit jaar doen de jeugdkoren ook weer mee. Kinderen die mee willen zingen, maar niet aangesloten zijn bij één van de deelnemende kinderkoren kunnen ook meedoen. Gezamenlijk vormen zij die dag een groot projectkoor. Onder begeleiding van het Symfonica in D-orkest wordt een bekend lied gespeeld en gezongen. Een hele uitdaging voor koor en orkest! Daarnaast brengen koor en orkest ook nog een eigen repertoire ten gehore.

Leren door doen

‘Symfonica in D’ biedt jonge muzikanten of zangers de gelegenheid samen muziek te maken. Het spelen in dit orkest of zingen in het projectkoor is een unieke ervaring! Er wordt gerepeteerd in het ICO en theater De Nieuwe Kolk. Het gezamenlijke optreden aan het eind van de dag vindt plaats onder leiding van dirigent Roeland Robert.

 
Datum: 6 maart 2021
Aanvang voor het orkest:
Locatie voor het orkest: 
Kosten deelname: € 7,50 (inclusief lunchpakket en drinken) te voldoen bij aanmelding via de website. Restitutie van de deelnamekosten is niet mogelijk. Na betaling ontvang je een bevestigingsemail met link om de muziek te downloaden.
Kaartjes publiek: € 2,50 p.p.
Voor wie? Jeugdorkesten, jeugdkoren, schoolorkesten, kinderen die graag zingen en leerlingen van particuliere muziek- en zangdocenten of muziekscholen.

Over Symfonica in D

Het initiatief van de Provinciale Jeugdorkestendag 'Symfonica in D' geeft Drents talent een podium en een unieke ervaring onder het motto 'Samen Muziek Maken!'.

Search