Informatie koor

Informatie over het koor

De Provinciale Jeugdorkestendag ‘Symfonica in D’ is een dag waar iedereen die een instrument bespeelt aan mee kan doen. Het doel is: Samen muziek maken! Dit jaar doen de jeugdkoren ook weer mee. Kinderen die mee willen zingen, maar niet aangesloten zijn bij één van de deelnemende kinderkoren kunnen ook meedoen. Gezamenlijk vormen zij die dag een groot projectkoor. Onder begeleiding van het Symfonica in D-orkest wordt een bekend lied gespeeld en gezongen. Een hele uitdaging voor koor en orkest! Daarnaast brengen koor en orkest ook nog een eigen repertoire ten gehore.

Leren door doen

‘Symfonica in D’ biedt jonge muzikanten of zangers de gelegenheid samen muziek te maken. Het spelen in dit orkest of zingen in het projectkoor is een unieke ervaring! Er wordt gerepeteerd in het Atlas Theater. Het gezamenlijke optreden aan het eind van de dag vindt plaats onder leiding van dirigent Roeland Robert.
 
Datum: 6 maart 2021
Aanvang voor het koor: 9.30-17.00 uur
Locatie: Atlas Theater Emmen
Kosten deelname: € 7,50 (inclusief lunchpakket en drinken) te voldoen bij aanmelding via de website. Restitutie van de deelnamekosten is niet mogelijk.
Na betaling ontvang je een bevestigingsemail met link om de muziek te downloaden.
Kaartjes publiek: € 2,50 p.p. 
Voor wie? Jeugdorkesten, jeugdkoren, schoolorkesten, kinderen die graag zingen en leerlingen van particuliere muziek- en zangdocenten of muziekscholen.
 
Wil je van te voren oefenen?
De liedjes kunnen van te voren thuis worden ingestudeerd. Via de website kun je, na inschrijving, de liedjes downloaden. Wil je met een deelnemend koor mee-oefenen? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij weet het dichtstbijzijnde koor voor je te vinden. Heb je andere vragen? Neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Begeleidende zangdocenten:

Martijje Lubbers

Minka Zaal

Mariken van Spronsen

Martine Salomons

Jeroen Zijlstra

 

 

Over Symfonica in D

Het initiatief van de Provinciale Jeugdorkestendag 'Symfonica in D' geeft Drents talent een podium en een unieke ervaring onder het motto 'Samen Muziek Maken!'.

Search